logo Weezblog

Se connecter S'inscrire
total : 570
aujourd'hui : 1
Article
Waarom worden aan een medische olievrije compressor hoge eisen gesteld?

Onderhoudsservice Tandarts Compressor
Net als bij alle andere medische apparatuur in de tandartspraktijk wilt u dagelijks op uw  tandarts compressor kunnen vertrouwen. Daarom is het mogelijk onze technische onderhoudsservice in te schakelen. Dat kan met telefonische ondersteuning, maar onze vakmensen komen ook langs om uw apparatuur volledig op orde te houden. Vervangende onderdelen voor uw compressor in de tandartspraktijk nodig? Onze technici regelen het direct om de continuïteit van uw praktijk te kunnen waarborgen.

Compressor passend bij uw tandartspraktijk
Wilt u weten welke dental compressor voor uw tandartspraktijk het meest geschikt is? Bij elk model treft u een uitgebreide brochure met alle technische specificaties. Maar u kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom waar u verschillende modellen kunt testen en vergelijken.

De compressor comprimeert lucht en slaat deze op in een tank, waarna deze lucht via leidingen naar de tandheelkundige instrumenten wordt geleid. Deze instrumenten hebben perslucht nodig om te werken, zoals bijvoorbeeld een tandheelkundige boor, een luchtslang of een luchtblazer.

Waarom worden aan een medische olievrije compressor hoge eisen gesteld?
Een medische compressor of dental compressor vormt het hart van de praktijk. Onze medische compressoren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringsvormen, dé specialiteit van Contimeta.

Het is niet zo maar een compressor. Een medische compressor is kwalitatief hoogwaardig, (afzuiging tandtechniek) stil en levert schone- en droge lucht. De markt voor dental benodigdhedenheden is een bijzondere markt. Producten zijn daardoor vaak , te duur vinden wij.  

Bekijk meer:https://www.oyodental.nl

Posté le 24/04/2023 à 11:54 par chilipaowai
Catégorie dental

0 commentaire : Ajouter

1